Wie zijn wij?

Ik ben Hannelore, mama van Alice (2018) en Sophie (2021); pedagoog van opleiding en heb een hart voor alles wat met kinderen te maken heeft.

Toen mijn man Frederik zijn solo-huisartsenpraktijk startte in Heide; ben ik even uit de wereld van de pedagogie gestapt; en dit om naast praktijkassistent me volledig over ​de zorg van mijn gezin te kunnen bekommeren.

​​De geboorte van een kind is het mooiste maar ook het meest ingrijpende dat er kan plaatsvinden, en vele (beginnende) ouders zijn hierbij zoekende naar advies of geschikt pedagogisch materiaal. Als ervaringsdeskundige én doctor in de pedagogiek sta ik ouders hier heel graag bij als pedagoog -en coach. Om deze reden is 'Hoppetit' geboren - genaamd naar de vosjesknuffel van Alice - om ouders te kunnen ondersteunen.

Naast pedagoge heb ik een enorme passie om doopsuiker en andere bedankjes voor feestelijkheden te verzorgen. Het zoeken naar een geschikt palet, met de juiste kleurencombinaties, en dit in harmonie met (droog)bloemen geven me voldoening om samen het (nieuwe) leven te vieren.

Voor al het drukwerk, en tekenwerk werk ik graag samen met Annelien van mooiekaartjes.be. Zij kan alle stijlen aan en zal op vraag van de klant het mooiste kaartje ontwerpen voor geboorte, communie, lentefeest, of huwelijk. 

 

Veel plezier op deze website en welkom op afspraak in het atelier@Heide

Liefs,
Hannelore