Werkwijze geboortekaartje & geboortesuiker

1. Geboortekaartje check?!

Voor de doopsuiker vertrekken we steeds vanuit het geboortekaartje om een mooie match te hebben. Hebben jullie reeds een (proefdruk van) geboortekaartje? Perfect! Ga dan naar stap 2 ☺️

Zoniet, geen probleem! Hoppetit werkt samen hiervoor met Annelien van mooiekaartjes.be. Zij tekent met plezier jullie kaartje. Mail hiervoor naar annelien@webmakibv.be. Zij werkt nauw samen met Hoppetit en overlegt tevens onderling in functie van geschenkjes of doopsuiker. Bekijk zeker het tabblad 'geboortekaartjes en ander drukwerk' voor enkele voorbeeldjes en prijzen.

2. Next level: doopsuiker 

Is jullie proefversie van het geboortekaartje, al dan niet via Hoppetit klaar? Jej, dan kunnen we aan next level starten; de doopsuiker. De doopsuiker laten we altijd in harmonie een eenheid vormen met het kaartje.Om inspiratie op te doen, refereren we graag naar onze webshop. We werken altijd met een do iy yourself pakket en een all-inclusive versie; het verschil ligt erin dat ofwel jullie zelf nog alles dienen in elkaar te knutselen of jullie het door ons laten doen voor €.80/item.

Hoe bestellen?

Via het atelier @ Heide. Dit kan zowel via mail, via whatsapp of live op afspraak. Stuur gerust een mailtje met jullie wensen, ideeën en we maken voor uw een volledige vrijblijvende offerte op. Graag live eens alles doorbespreken? Dit kan ook, vraag om een afspraak op het atelier. Dit gesprek is volledig vrijblijvend, jullie kunnen achteraf beslissen of jullie al dan niet voor Hoppetit kiezen. 

 

3. Third step, the decision. 

A. Alles online via mail besteld? Zodra het materiaal binnen is, wordt deze verzonden worden of krijgen jullie een bericht om alles op te halen in het pick-up point in het atelier of indien afgesproken verzonden zal worden.

B. Na onze bespreking in het atelier kunnen jullie gerust thuis alles nog eens op een rijtje plaatsen. Overtuigd van de offerte? Bevestig ons deze binnen de 2 weken en jullie doopsuikerconcept is definitief. 

Afhankelijk van jullie keuze kunnen jullie beginnen knutselen aan jullie Do it yourself pakket of halen jullie de afgewerkte doopsuikertjes op/worden deze geleverd, zoals afgesproken. 

 

4. Sit back & relax 😎  

Alles is in kannen en kruiken. Nu wachten op het nieuwe wondertje.

Is hij/zij net geboren en hebben jullie een geboortekaartje bij Annelien? Graag zo snel mogelijk de gegevens (datum, naam, lengte,gewicht,...) doorsturen naar het afgesproken nummer en we zorgen voor de rest!

Post zeker een fotootje op sociale media met hashtag: Hoppetit van jullie mooie doopsuikerconcept, dan kunnen we meegenieten 💕

 
PS: graag ook een geboortecirkel of bijpassende flowerhoop? Dit kan besteld worden in de webshop of op onze bespreking in het atelier.